Facebook Ikon Youtube Ikon
+45 33 60 35 35 mail@veosoft.dk

Kontakt os

Information

Valg af webbureau er vigtigt, derfor er Veosoft altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig eller din virksomhed.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed bedst muligt.

9000 Aalborg

mail@veosoft.dk

Kontaktformular

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster vores løsninger?

Vi kan alle blive enige om at man ikke kan generalisere en prisklasse til alle biler, da det er forskelligt fra model til model.  Det samme gør sig gældende om webløsninger. Det afhænger af, hvad dine virksomheders ønsker og behov er.

Kontakt derfor Veosoft og forklar dine ønsker og behov, hvor vi hurtigt vil vende tilbage med et konkret tilbud.

Hvornår er min hjemmeside eller webshop løsning færdig?

Det kan varier alt efter din virksomheds ønsker og behov. Hos Veosoft bestræber vi dog os altid efter at din hjemmeside eller webshop løsning er færdig inden for 3-4 ugers tid.

Hvornår kan jeg se resultater angående SEO?

Vi plejer altid at samligne SEO med et fitness abbonnement. For at få den “perfekte krop” kræver det benhård træning. Man går ikke ned i fitness og efter en måned har den bedste krop. Det tager lang tid, og det samme med SEO, for at få de bedste resultater skal man give det tid og være tålmodig.

Får jeg hjælp til at bruge siden når den er færdig?

Ja, dette er en del af Veosofts arbejdsproces. Når din løsning er færdig og klar til overdragelse, bliver din virksomhed undervist i brugen af løsningen.

Jeg har ikke noget domæne kan i hjælpe?

Hos Veosoft betyder godt samarbejde meget og derfor har vi en god samarbejdspartner. Hos Blackhost er der mulighed for at registrere et domæne.

Hvordan fungere det?

Skal vi drikke en kop kaffe?

Har du lyst til et uforpligtende møde over en kop kaffe eller lignede så tøv ikke med at tage kontakt til Veosoft i overstående formular.

Skal vi ringe dig op?

Hvis du har lyst til at Veosoft skal ringe dig op, så skriv blot dette i kontakt formularen med dine kontaktoplysninger også vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Gratis analyse

Hos Veosoft har vi mulighed for at lave en gratis analyse af din nuværende web løsning, for bedst muligt at vise dig hvilket potentiale din webløsning kan have.

Webbureau Aalborg

Veosoft er et ungt webbureau i den nordjyske by Aalborg, der stræber efter at løfte din succes. Hos Veosoft er vi et team af passioneret nørder, der er nede på jorden og arbejder i øjenhøjde med vores kunder.

Mail:  mail@veosoft.dk
Telefon:  +45 33 60 35 35

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at modtage nye og spændende strategier samt nyheder så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

© Copyright 2019 Veosoft.dk - All rights reserved.